Köszöntő

"A hálót érintő szabályos adogatást (necc) meg kell ismételni!" (http://hu.wikipedia.org/wiki/Asztalitenisz) Szeretettel köszöntök mindenkit a felsőpakonyi pingpongozók blogján! E helyen a működésünkkel kapcsolatos írásokat, híreket és képeket találhatjátok ezentúl. Remélem, hogy mindezek mellett hozzájárulok ahhoz is, hogy többen is kedvet kapjatok a pingponghoz, és csatlakozzatok hozzánk a hétközi edzésekre vagy az évente 2 alkalommal megrendezésre kerülő bajnokságainkhoz! Kérdéseiteket, véleményeiteket, észrevételeiteket, közlésre szánt írásaitokat a necc06@freemail.hu e-mail címre várom, melyeket előre is köszönök! Pingpong

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kirándulás Székelyudvarhelyre és környékére

Pingpong 2011.08.20. 15:54

Indulási időpont

2011 szeptember 8. csütörtök reggel 4 óra

Indulási hely

Felsőpakony

Érkezés

2011 szeptember 11. vasárnap késő este

Időtartam

4 nap / 3 éjszaka

Utazás

Személyautóval

 

1.nap Felsőpakony –Székelyudvarhely (600 km utazási idő 9 -10 óra)

Reggel indulás 4 órakor Felsőpakonyról folyamatos utazás Berettyóújfaluig (200 km). Itt kávézás illetve reggeli (hozott szendvics). Határátlépés Biharkeresztesnél, tovább utazás Nagyváradon (Oradea) keresztül a Király hágón át Bánfihunyadig (Huedin). Itt izomlazítás kávézás. Kolozsvárt (Cluj-Napoca) kikerülve a Tordai hasadék mellet tovább haladunk Marosvásárhely (Targu-Mures) felé. Marosvásárhelyt kikerülve Ákosfalvánál haladunk Balavásárig (Balauser), itt balra térve Szováta felé vesszük az irányt. Szováta után Farkaslakán pihenő és Tamási Áron sírját megtekintjük.(ha van idő a szülői házát) Negyedórás utazás után megérkezünk Székelyudvarhelyre (Odorheiu-Secuiesc). Ebéd az Oriente vendéglőbe. Ebéd után szabad városnézés. Este pingpangozás az udvarhelyiekkel, majd közös vacsora az ottaniakkal. Vacsora után utazás a szálláshelyre Zsigmondtelekre (Székelyudvarhely- Zsigmondtelek 20 km). Szállás elfoglalása.

2 nap. Reggeli a szálláshelyen. Reggeli után (kb. 8 óra) indulás Csíkszeredán (Miercurea-Ciuc) keresztül a Szent-Anna tóhoz. (100 km). Ebéd útközben egy kellemes csárdában vagy kürtös kalács esetleg miccs az útszélén.  Visszafelé fürdés a Szelterszi termálfürdőnél. Vacsora a szálláson.

3.nap. Reggeli után (kb. 8 óra) indulás a  Madarasi Hargita csúcsára 1801 m magasra. Autóval Ivóig (12 km), onnan traktorral a Madarasi menedékházhoz 1640 m magasra. A menedékháztól ösvényen gyalogtúra a csúcsig. Ebéd a menedékháznál (a pacallevest ott nagyon jól készítik). Ebéd után séta Ivóig majd onnan kocsival a Zetelaki duzzasztó gáthoz. Közös flekken sütés udvarhelyi barátaimmal Síkaszóban.

4 nap Reggeli után indulás a Parajd-i sóbányába (40 km). A bányában pingpongozás után indulás hazafelé. Ebéd a bányával szembeni csárdában. Vacsora mindenki otthon.

Felmerülő költségekkel kapcsolatos információ a csütörtöki edzéseken kapható.

 Ajánlott honlap címek

Szállás

http://www.koronapanzio.ro/korona/indexh.html

Oriente vendéglő

http://www.oriente.ro/

Madarasi Hargita

http://www.madarasihargita.hu/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://necc06.blog.hu/api/trackback/id/tr463167045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása